Corona update

Rullens Bike Totaal Corona maatregelen:

Ook bij Rullens Bike Totaal volgen we alle updates rondom het Corona-virus op de voet. Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat we (voorlopig) geopend zijn.

Uiteraard nemen we ook onze maatregelen waarbij de gezondheid van jou en onze werknemers centraal staan.

Algemene maatregelen:

– Bezoek zoveel als mogelijk onze winkel op een rustig moment. Het liefst doordeweeks en in de ochtend.
– Wilt u enkel oriënteren voor een eventuele aankoop, kom juist dan bij voorkeur doordeweeks in de ochtend. Het is dan rustig in de winkel en we hebben alle tijd voor je.
– Betaal met de Pin en bij voorkeur helemaal contactloos.
– Kom zoveel mogelijk alleen of met z’n tweeën naar de winkel.

Preventieve maatregelen:

– We maken onze winkel dagelijks schoon en letten nu extra op het schoonmaken van deurklinken, de pinautomaten, het koffie-automaat en de gemeenschappelijke ruimte.
– We nemen de 1,5 meter afstand van elkaar in acht en we schudden uit voorzorg geen handen.
– We hebben voldoende desinfecterende doekjes op voorraad om bijvoorbeeld na een proefrit de handen weer schoon te maken.
– Werknemers met griep of met Corona-achtige verschijnselen blijven uit voorzorg thuis. Dit verwachten we ook van u als klant zijnde.

Gratis verzending van verkochte fietsen:
– Heb je een fiets uitgekozen of besteld dan komen we hem gratis bij je thuisbrengen. Hier zal voorafgaand aan de bezorging een afspraak voor gemaakt worden.

Halen en brengen van reparaties:
– Indien u in het bezit bent van een fietspaspoort bieden we u de mogelijkheid de fietsen te laten ophalen en weer terug te brengen. Voor een bedrag van €10,- zullen we uw fiets ophalen en weer terug thuisbrengen. Dit geldt alleen in de volgende regio`s. Wouw, Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Wouwse Plantage, Heerle, Kruisland en Nispen. Mail naar info@rullensfietsen.nl of bel 0165-308259

 

BEREIKBAARHEID

Rullens fietsen is gemakkelijk vanaf de snelwegen A58 en A17 te bereiken.

Komende van de A58 neemt u afslag 25 Wouw/Wouwse plantage. Volg de verkeersborden Wouw. Als u Wouw binnenrijdt blijft u de weg volgen tot aan de rotonde, hier neemt u de 2e afslag (rechtdoor). Naar een 200 meter ziet u onze winkel aan de rechtse kant.

Komende van de A17 neemt u afslag 19 Roosendaal-west. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Wouwbaan op langs Rosada. Bij de rotonde neemt u de 2e afslag (rechtdoor). Bij de volgende 2 kruispunten gaat u ook rechtdoor. Na het 2e kruispunt vind u onze winkel na een 300 meter bij het binnenrijden in Wouw aan u linkse kant.

OPENINGSTIJDEN

maandag09:00 - 18:00
dinsdagGesloten
woensdag09:00 - 18:00
donderdag09:00 - 18:00
vrijdag09:00 - 20:00
zaterdag09:00 - 17:00
zondagGesloten