Voor onze moderne en groeiende winkel en webshop streven wij ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en dat zeker in de toekomst ook te kunnen blijven doen. Werken bij Rullens betekent dat je een passie hebt voor fietsen en dat je deze passie iedere dag in de praktijk kunt brengen. We willen al onze klanten het gevoel geven dat iedere rit telt of dit nu een profkoers is of een ontspannen ritje naar het terras en hoe kan dit nu beter dan zelf een enorme fietsfanaat te zijn! Werken bij Rullens betekent dat je terecht komt in een jong en veelzijdig team waarin iedereen een gezamelijke passie deelt voor fietsen en dit komt ook in de werksfeer tot uiting.

Door de recente verbouwing, die hebben wij ruimte weten te vinden om het assortiment uit te breiden. Hierdoor werk je iedere dag met de meest moderne fietsen en onderdelen op de markt. Door dit uitgebreide aanbod hebben we ervoor gekozen om ons nog meer te specialiseren op diverse fietsgebieden. Hierdoor komen er nieuwe functies vrij waarbij jij misschien wel onderdeel kan worden van het team.

Zit verkopen in je bloed of heb je twee rechterhanden? Bij Rullens werken we iedere dag met volle passie aan onze grootste hobby fietsen. Lijkt het jou wat om dit ook te doen, bijvoorbeeld op woensdagmiddag of in het weekend. En voel je, je hierbij geroepen dan is het mogelijk om een vrije sollicitatie met een goede motivatie te sturen naar niels@rullensfietsen.nl

Daarnaast hebben we een aantal specifieke functies die om invulling vragen. Deze hebben we onderverdeeld in functies voor de werkplaats of voor de winkel. Door hier op te klikken zie je wat de inhoud van de vacatures zijn.

Vacature allround fietstechnicus

Verkoopmedewerker Stads & Elektrisch

Vacature schoonmaakmedewerk(st)er