• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Nieuw in het assortiment: Kalkhoff e-bikes!

Met trots kunnen we vertellen dat Rullens Fietsen er voor heeft gekozen om Kalkhoff e-bikes toe te voegen aan het assortiment! En natuurlijk niet zonder reden, want Kalkhoff maakt hoogwaardige e-bikes die voorzien zijn van de nieuwste technieken. Fietsen voor in de stad of juist om mee op avontuur te gaan? Kalkhoff heeft een geschikte e-bike die aansluit bij iedere wens.

Lange geschiedenis

Al meer dan 90 jaar worden er fietsen verkocht en geproduceerd onder de naam Kalkhoff. Het bedrijf is opgericht in 1919 door postbode Heinrich Kalkhoff in de Duitse plaats Cloppenburg. Omdat Heinrich postbode was van beroep en dus veel onderweg was met de fiets, had hij vaak met fietspech te kampen tijdens zijn rondes. Toen viel hem op dat banden en fietsonderdelen soms lastig te krijgen waren. Daarom besluit Heinrich dat probleem zelf te gaan oplossen. Dat gaat zo goed dat Kalkhoff in 1927 zelfs complete wielen produceert. Het begin van een heel nieuw fietsmerk.

De eerste Kalkhoff e-bike

In 2007 wordt de allereerste Kalkhoff e-bike geproduceerd. Kalkhoff is dan inmiddels onderdeel van Derby Cycle Holding GmbH en dat is vandaag de dag de fietsproducent met de hoogste omzet van Duitsland. Omdat e-bikes een steeds belangrijkere en grotere positie in de markt innemen wordt er veel tijd en moeite gestoken in de ontwikkeling hiervan.

E-bikes die gemaakt zijn met passie

Kalkhoff wil mensen bewegen. Naar het werk, naar huis of op weg naar het volgende avontuur. Want fietsen betekent vrijheid. De liefde voor de fiets en het fietsen zelf is een van de belangrijkste elementen voor de ontwikkeling van een goede fiets. Je moet immers wel weten waar je over praat.



Verschillende typen e-bikes

E-bikes zijn er in alle soorten en maten. Iedereen heeft andere wensen. Daarom deelt Kalkhoff zijn assortiment op in drie verschillende series: Trekking, City en Allroad. Deze drie series worden vervolgens opgedeeld in verschillende levels. Van Level 1 tot en met 7, met de toevoeging Plus+ en in de varianten Move, Excite en Advance. Hieronder leggen we de verschillen tussen alles uit: 

  •  Level 7+ (Plus+ serie): Deze topklasse onderscheidt zich door ultramoderne technologie en doordachte details. 
  • Level 5+ (Plus+ serie): De 5 Plus+ serie met een draagvermogen tot 170 kilo biedt behalve maximale stabiliteit en flexibiliteit extra veel comfort. 
  • Level 3: De hoogwaardige uitrusting voor je dagelijkse fietsroutine. Aansprekend design, comfortabel, stijlvol. Met geïntegreerde accu en comfortabele geometrie. 
  • Level 1: Met hun extra lage instap maak je op deze e-bikes moeiteloos de overstap naar de e-bikewereld.

Verschillende series

Zoals genoemd zijn de e-bikes van Kalkhoff opgedeeld in drie verschillende series, zodat ze goed aansluiten bij de situatie van de berijder: 

Trekking fietsen zijn gemaakt op lange tochten op veelal verharde wegen. Ze hebben een actieve, maar toch comfortabele zithouding en een derailleurversnelling zorgt voor snel en direct schakelen onder alle omstandigheden. Met de Endeauvour-lijn is jouw nieuwe fietsavontuur binnen handbereik. 

Het city-assortiment richt zich volledig op comfortabel fietsen in- en om de stad. De Image-lijn is comfortabel en stijlvol. Zonder stress en moeite omzeil je alle files in de stad en ben je binnen no-time op je bestemming. 

Met de Entice-lijn van Kalkhoff heb je de wereld aan je voeten. Fiets verder waar de verharde wegen ophouden. Deze e-bikes zijn geschikt voor verharde en onverharde wegen waardoor je alle kanten op kunt. Letterlijk.

Voor iedere type fietser is er een Kalkhoff

Zoals inmiddels wel duidelijk is geworden heeft Kalkhoff voor elke type fietser wel een geschikte e-bike. Hierdoor kunnen we iedereen helpen aan een mooie, fijne e-bike waar je jarenlang plezier aan zult beleven en daar zijn we als Rullens Fietsen trots op. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit prachtige merk en ben je benieuwd welke fiets bij jou past? Kom dan snel langs in onze winkel!


Nieuw
Kalkhoff Image 3 Excite
De Kalkhoff Image 3 Excite elektrische stadsfiets Lekker de files omzeilen. Moeiteloos en ook nog eens duurzaam. Met de Kalkhoff Image 3 Excite fiets je ontspannen door de stad. De Kalkhoff Image is verkrijgbaar in 4 levels die de mate van luxe binnen het model aangeeft. Deze Level 3 e-bike bied een hoogwaardige uitrusting voor comfortabel en veilig fietsen. Wat maakt de Kalkhoff Image 3 Excite zo bijzonder? Dankzij de riemaandrijving lekker onderhoudsarm De sterke middenmotor zorgt voor moeiteloos fietsen door het verkeer Voorzien van vijf efficiënte e-bike versnellingen Duidelijk afleesbaar display in het midden van het stuur Ideaal voor in en om de stad Geen gedoe met onderhoud Je dagelijkse tochten door weer en wind zonder om te hoeven kijken naar onderhoud. Dat is wat je van een goede stadsfiets zou willen toch? De Gates CDX riemaandrijving op de Kalkhoff Image 3 Excite zorgt voor een onderhoudsarm systeem wat onder alle omstandigheden gebruikt kan worden. Een riemaandrijving trapt soepele en gaat ook nog eens veel langer mee dan een traditionele fietsketting. Dankzij de Shimano Nexus 5 versnellingsnaaf heb je een groot schakelbereik wat efficiënt is ingericht voor de e-bike. Een naafversnelling is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Comfort gecombineerd met efficiëntie en stijl De Image 3 Excite heeft een SR Suntour NEX E25 verende voorvork en een verende zadelpen die alle hobbels in de weg moeiteloos opvangt.. De Schwalbe Energizer Plus Performance banden (50-622) zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor goed contact met de weg. Dankzij de stevige MIK bagagedrager klik je moeiteloos tassen, manden en andere accessoires op de fiets. De Image 3 Excite is verkrijgbaar in 2 mooie kleuren. Moeiteloos door de stad manoeuvreren Van A naar B zonder dat het zweet op je rug staat? De Kalkhoff Image 3 Excite heeft een sterke Bosch Performance Line middenmotor van 75 Nm koppel. De Image kan worden voorzien van een 500 of een 625 Wh accu zodat je zelf kunt kiezen welke afstand je er mee wilt kunnen afleggen. Wil je weten hoeveel je ongeveer kunt fietsen met een combinatie? Kijk dan even op actieradius calculator Alles overzichtelijk Tijdens het fietsen op jouw Kalkhoff Image 3 Excite wil je graag weten hoe hard je aan het rijden bent, maar soms ook hoeveel kilometer je hebt afgelegd of wat je gemiddelde’s zijn. Dit is duidelijk af te lezen op het Bosch Intuvia 100 display dat in het midden van het stuur gemonteerd zit. De bediening gaat middels de Bosch LED remote. En wil je graag je ritten bijhouden? Verbind je fiets dan eenvoudig met de Bosch E-bike Flow app en krijg toegang tot een hoop nieuwe functies voor nog meer overzicht en rijplezier. Benieuwd naar meer of heb je vragen? Kom dan langs of neem contact op met Rullens Fietsen!

 3.949,-

Nieuw
Kalkhoff Image 3 Excite BLX
De Kalkhoff Image 3 Excite BLX elektrische stadsfiets Omzeil de files moeiteloos en duurzaam. Met de Kalkhoff Image 3 Excite BLX fiets je ontspannen door de stad. Dit model is verkrijgbaar in 4 levels, waarbij elk level de mate van luxe binnen het model aangeeft. De Level 3 e-bike biedt een hoogwaardige uitrusting voor comfortabel en veilig fietsen. Wat maakt de Kalkhoff Image 3 Excite BLX zo bijzonder? Onderhoudsarm dankzij de riemaandrijving Moeiteloos fietsen door het verkeer dankzij de sterke middenmotor Automatische schakelnaaf voor altijd de juiste versnelling Duidelijk afleesbaar display in het midden van het stuur Ideaal voor zowel binnen als buiten de stad Geen gedoe met onderhoud Maak je dagelijkse tochten, ongeacht het weer, zonder je zorgen te maken over onderhoud. De Gates CDX riemaandrijving biedt een onderhoudsarm systeem dat geschikt is voor alle omstandigheden. De riemaandrijving trapt soepel en gaat veel langer mee dan een traditionele fietsketting. Dankzij de automatische schakelnaaf op de Kalkhoff Image 3 Excite BLX heb je altijd het juiste verzet, wat zorgt voor een efficiënt gebruik van de 500 Wh accu. Comfort gecombineerd met efficiëntie en stijl De Image 3 Excite BLX is voorzien van een SR Suntour XCM HLO verende voorvork en een verende zadelpen, waardoor hobbels in de weg moeiteloos worden opgevangen. De Schwalbe Energizer Plus Performance banden (55-622) bieden een uitstekende grip op de weg. Voor de BLX-variant zijn bredere 55 mm banden gekozen in plaats van de 50 mm banden op de reguliere versie. Daarnaast maakt de stevige MIK-bagagedrager het gemakkelijk om tassen, manden en andere accessoires vast te klikken. De Kalkhoff Image 3 Excite BLX is uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line middenmotor met 75 Nm koppel, wat zorgt voor een moeiteloze rit. Alles overzichtelijk Wil je tijdens het fietsen weten hoe hard je rijdt, hoeveel kilometers je hebt afgelegd, of wat je gemiddelde snelheid is? Dit alles is duidelijk af te lezen op het Bosch Intuvia 100 display dat in het midden van het stuur is gemonteerd. De bediening gaat eenvoudig met de Bosch LED remote. Verbind je fiets met de Bosch E-bike Flow app om je ritten bij te houden en toegang te krijgen tot extra functies voor nog meer overzicht en rijplezier. Benieuwd naar meer of heb je vragen? Kom langs of neem contact op met Rullens Fietsen!

 4.199,-

Nieuw
Kalkhoff Image 5+ Excite BLX
De Kalkhoff Image 5+ Excite BLX elektrische stadsfiets Soepel en moeiteloos langs al het drukke verkeer in de stad rijden. Want filerijden is nergens meer voor nodig. De Image is gemaakt om elegant en ontspannen door de stad te fietsen. De Image is verkrijgbaar in 4 levels die de mate van luxe binnen het model aangeeft. De Image 5+ heeft een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit en is een echte allrounder voor in- en om de stad. Waarom wij enthousiast zijn over de Image 5+ Excite BLX Volledig automatisch schakelen Achterlicht met COB techniek en remlichtfunctie Sterke Bosch Performance Line middenmotor Luxe kleurendisplay Onderhoudsarme riemaandrijving Perfect voor in en om de stad Stijlvol van A naar B Het frame van de Image 5+ Excite BLX is niet alleen stijlvol maar geeft je ook nog een prettige zithouding dankzij de verstelbare stuurpen. De bagagedrager is voorzien van het MIK HD systeem zodat je de fiets geheel naar wens kunt stylen met tassen, kinderzitjes en andere MIK-accessoires. De Image is verkrijgbaar als frame met lage instap (wave) en als herenmodel (Diamond). Weinig om naar om te moeten kijken Het weer in Nederland is helaas niet altijd zonnig maar dankzij de soepele riemaandrijving heb je wel minder omkijken naar het onderhoud van de fiets. Die riemaandrijving kan prima een flinke regenbui of wat modder hebben want roesten zal hij niet. Daarnaast bevat de Image 5+ Excite BLX een volledig automatische versnellingsnaaf. Het enige wat je hoeft te doen is bepalen hoeveel omwentelingen je wilt maken en de rest regelt de fiets helemaal van zelf. Niet meer nadenken over dat schakelen dus dankzij de Enviolo trekking automatiq versnellingsnaaf. Het waait nooit te hard Dat Nederlandse weer is geen excuus meer om niet te fietsen. Dankzij de sterke Bosch performance Line middenmotor heb je geen last meer van de wind. Met 75 Nm aan koppel ga je moeiteloos vooruit. We zullen niet zeggen dat je eindeloos kunt fietsen, maar dankzij die grote 625 Wh accu weten we wel dat het een aardig eind is. En als je de fiets niet kunt opladen waar ie staat, dan neem je de accu eenvoudig mee naar binnen. Het moet wel lekker zitten Iedere fietser is anders, ieder lichaam is anders. Daarom kun je het stuur eenvoudig verstellen naar wens zodat je altijd lekker op de fiets zit. De Image 5+ Excite BLX is voorzien van een verende Suntour Mobie34 air voorvork en een verende zadelpen zodat alle hobbels en kuilen moeiteloos worden opgevangen. Daarnaast is de Image 5+ Excite ook nog voorzien van extra brede schwalbe Big Ben Plus banden (55-622) zodat je goed contact met het wegdek hebt en heerlijk stabiel kan fietsen alsof je over het asfalt zweeft. Alle informatie in het zicht Alle E-bike informatie is af te lezen op het Kiox 300 kleurendisplay van Bosch. Omdat dit systeem werkt met vrijwel alle producten van het Smart Systeem van Bosch, kun je er dus optioneel voor kiezen om een groter display te gebruiken zoals de Bosch Kiox 500 of je telefoon als display te gebruiken met de Bosch Smartphone grip. Voor nog meer rijbeleving is de fiets te koppelen aan de telefoon middels de E-bike Flow app van Bosch. Benieuwd naar meer of heb je vragen? Kom dan langs of neem contact op met Rullens Fietsen!

 5.299,-

Nieuw
Kalkhoff Endeavour 5+ Advance LTD
Kalkhoff Endeavour 5+ Advance LTD elektrische fiets In de ochtend lekker naar het werk fietsen ondanks de tegenwind en daarna nog snel even wat boodschappen halen. In het weekend lekker ontspannen een tochtje maken. De Kalkhoff Endeavour 5+ Advance Limited gaat niet teleurstellen. Deze heerlijke e-bike kan alles aan en zorgt voor heerlijk comfortabele ritten. Waarom de Kalkhoff Endeavour interessant kan zijn voor jou: Zeer sterke middenmotor die je moeiteloos door alle type landschappen laat rijden Sterk frame met een maximaal draaggewicht van 170 kilo Licht en direct schakelen met een derailleurversnelling Extra brede banden voor veel grip Extra veilige verlichting dankzij COB techniek en remlichtfunctie Ontwerp De Endeavour 5+ advance LTD is gemaakt voor maximale stabiliteit, comfort en flexibiliteit. Het aluminium frame heeft een maximaal draaggewicht van maar liefst 170 kilo waardoor je sportief kunt fietsen op een veilige manier. De fiets is verkrijgbaar als Wave/dames model (lage instap) en als Diamant/heren (Hoge instap). En als speciale limited edition is dit model eenmalig te verkrijgen is in de Diamond black kleur. Zo makkelijk mogelijk bergop Kalkhoff levert hoge kwaliteit fietsen en dat is natuurlijk ook te zien aan de afmontage. De Endeavour 5+ Advanced is voorzien van Shimano Deore 10-speed derailleursysteem. Hiermee kun je licht en direct schakelen. Het voorblad heeft 38 tanden en de cassette aan de achterzijde is 11-43. Daarnaast is de Endeavour is gemaakt om te klimmen en te dalen waardoor hydraulische remschijven een must zijn. Omdat een trekkingfiets gemaakt is om verschillende soorten landschappen te trotseren is de Endeavour 5+ advanced voorzien van een zeer krachtige Bosch Performance Line CX middenmotor met een koppel van maar liefst 85 Nm. Hiermee kun je ondanks steile heuvels of flinke tegenwind moeiteloos doorfietsen. Alle e-bike informatie is duidelijk af te lezen op het Bosch Kiox 300 kleurendisplay wat gecombineerd wordt met de Bosch LED-remote bedieningsunit. Comfortabel onderweg Dankzij de brede Schwalbe Marathon Allmotion performancebanden (55-622) heb je een goed contact met het asfalt en heb je veel stabiliteit. De Suntour Mobie34 Air verende voorvork vangt alle butsen en kuilen moeiteloos op. De stuurpen is instelbaar waardoor deze naar persoonlijke wens is aan te passen. Tassen, manden en kratten klik je moeiteloos op de bagagedrager dankzij het allround MIK-kliksysteem. Kalkhoff gaat nog een stapje verder voor jouw veiligheid. De Endeavour 5+ is voorzien van Trelock COB achterlicht met remlicht functie. De COB technologie bestaat uit een systeem met meerdere lenzen waardoor de verlichting duidelijker en efficiënter werkt. Daarnaast zorgt de remlichtfunctie er voor dat verkeer achter je duidelijk ziet dat je aan het remmen bent wat voor extra veiligheid in het verkeer zorgt. Nog net niet eindeloos De Endeavour is gemaakt voor avontuur en dat avontuur moet natuurlijk wel zo lang mogelijk kunnen duren. Daarom is de e-bike voorzien van een accu van maar liefst 625 Wh. Wil je weten hoe ver je hiermee kunt fietsen? Gebruik dan de Bosch eBike actieradius-Calculator. Benieuwd naar meer of heb je vragen? Kom dan langs of neem contact op met Rullens Fietsen!

 4.499,-