• Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Boven de 50 euro, gratis verzending Boven de 50 euro, gratis verzending

Waarom Fietslease?


In een wereld waar mobiliteit steeds belangrijker wordt en kostenbeheersing centraal staat, is fietslease een aantrekkelijke optie. Of je nu dagelijks naar je werk reist, lange afstanden naar school aflegt, of recreatief fietst, een elektrische fiets leasen biedt een moderne en voordelige oplossing.


Bij Rullens Fietsen bieden wij diverse lease-opties aan voor particulieren en bedrijven. In dit artikel bespreken we de voordelen van fietslease, vergelijken we het met kopen, en leggen we uit waarom wij de ideale partner zijn voor jouw fietslease.



Wat is Fietslease?

Fietslease betekent dat je een fiets, vaak een e-bike, leaset in plaats van koopt. Je betaalt een vast maandbedrag dat onderhoud, verzekering en soms pechhulp dekt. Dit maakt het rijden op een hoogwaardige fiets zonder grote investering toegankelijk voor iedereen.

Leasen Infopagina


De Voordelen van Fietslease

  • Lagere aanloopkosten: Je vermijdt de hoge aanschafkosten van een nieuwe fiets en betaalt een maandelijks bedrag dat binnen je budget past.
  • Inclusief onderhoud en verzekering: Geen onverwachte reparatiekosten. Wij zorgen dat je fiets altijd in topconditie blijft.
  • Nieuwe fiets na leaseperiode: Na afloop van het leasecontract kun je eenvoudig overstappen naar een nieuw model met de nieuwste technologie.
  • Geen zorgen over restwaarde: Je hoeft je geen zorgen te maken over waardevermindering van de fiets. Aan het eind van de leaseperiode lever je de fiets in of kun je deze overkopen.

Fietslease voor Woon-Werk Verkeer

Dagelijkse woon-werkverkeer kan met een elektrische fiets een stuk gemakkelijker en goedkoper worden. Bij Rullens Fietsen bieden we fietsen aan die perfect geschikt zijn voor werknemers. Dit levert niet alleen voordelen voor jouw gezondheid op, maar het is ook een duurzamer alternatief voor de auto.

Voordelen voor werknemers:

  • Gezondheid: Regelmatig fietsen is goed voor de gezondheid en helpt je fitter te worden.
  • Duurzaamheid: Het vermindert je CO2-uitstoot en verlaagt je impact op het milieu.
  • Kostenbesparing: Je bespaart op brandstof, parkeerkosten en verzekeringen in vergelijking met een auto.

Fietslease voor Scholieren

Voor scholieren die lange afstanden naar school moeten afleggen, kan een elektrische fiets een betaalbaar en praktisch vervoermiddel zijn. Leasen biedt een alternatief voor dure openbaar vervoer abonnementen, en met inbegrepen verzekering en onderhoud zijn er geen onverwachte kosten.

  • Kostenbesparing: Het maandbedrag voor een leasefiets is vaak lager dan de kosten van openbaar vervoer.
  • Veiligheid: Een e-bike is een veiligere optie dan een scooter en heeft geen minimumleeftijd.

Fietslease voor Recreatief Gebruik

Houd je van lange fietstochten? Dan kan een e-bike uitkomst bieden. Het leasen van een fiets maakt lange ritten comfortabeler en met inbegrepen pechhulp en verzekering sta je nooit stil.

  • Pechhulp: Bij problemen onderweg ben je verzekerd van hulp.
  • Nieuwe accu: Mocht de accu defect raken, dan wordt deze vervangen zodat je altijd kunt blijven genieten van je ritten.

Fiets Leasen versus Kopen

Voordelen van kopen:

  • Je bent eigenaar van de fiets en kunt profiteren van de inruilwaarde.
  • Na aanschaf betaal je alleen voor onderhoud en verzekering.

Voordelen van leasen:

  • Geen hoge aanschafkosten, je betaalt een vast maandelijks bedrag.
  • Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn vaak inbegrepen.
  • Je kunt aan het einde van de leaseperiode een nieuw model kiezen.

Fiets Leasen via Belgische Leasemaatschappijen

Bij Rullens Fietsen hebben we ook jarenlange ervaring met het leasen van fietsen via Belgische werkgevers en leasemaatschappijen zoals B2Bike, Cyclis en O2O. Dankzij onze samenwerking met deze partijen, hebben wij al vele fietsen van merken zoals Stromer, Gazelle, Wilier, Scott en Giant geleased aan Belgische klanten.

Wij verzorgen ook het onderhoud en de verzekering voor deze leasefietsen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw fiets. Of je nu in Nederland of België werkt, bij ons ben je aan het juiste adres voor je fietslease.


Waarom Kiezen voor Rullens Fietsen?

  • Uitgebreid assortiment: Wij bieden een breed scala aan elektrische fietsen.
  • Inclusief onderhoud en verzekering: Wij zorgen dat je zonder zorgen kunt fietsen.
  • Deskundig advies: Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets.
  • Flexibele leasecontracten: Onze leasecontracten zijn afgestemd op jouw behoeften.

De Stromer Speed Pedelec: Het Alternatief voor de Auto?

De afgelopen jaren worden speed pedelecs steeds populairder, en de Stromer speed pedelec is daar een geweldig voorbeeld van. Misschien heb je ze al voorbij zien razen op het fietspad, met snelheden tot wel 45 kilometer per uur. Dit maakt de Stromer speed pedelec niet alleen een duurzaam alternatief voor de auto, maar ook een snelle en comfortabele manier om naar je werk te gaan.

Wat de Stromer onderscheidt, is de stevige bouw en het strakke design, gecombineerd met geavanceerde technologie. Dit type fiets wordt vaak vergeleken met een scooter vanwege zijn snelheid en bereik, maar biedt tegelijkertijd de vrijheid en het plezier van fietsen in de buitenlucht. Ideaal voor woon-werkverkeer tussen de 15 en 60 kilometer, waarbij je files kunt vermijden en minder afhankelijk bent van het openbaar vervoer.

Een aantal van onze klanten heeft al ervaren hoeveel tijd en stress een Stromer kan besparen tijdens hun dagelijkse reis. Delano rijdt bijvoorbeeld dagelijks 20 minuten met de auto, maar met zijn Stromer doet hij er slechts 30-35 minuten over. Joury bespaart zelfs dagelijks tijd door zijn auto te verruilen voor de Stromer, waarmee hij in 7 minuten van Roosendaal naar onze winkel fietst, sneller dan met de auto!

Stromer Fietsen


Stromer Leasen: Een Slimme Investering

Een Stromer speed pedelec blijft een dure aankoop, met prijzen tussen de €4000 en €13.000. Gelukkig biedt Rullens Fietsen aantrekkelijke lease-opties, zowel voor zakelijk als privégebruik. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de overstap te maken van auto naar fiets zonder een grote initiële investering. Door te leasen kun je genieten van de voordelen van een Stromer zonder dat je meteen het volledige bedrag hoeft te betalen.

Hiermee kun je je ideale Stromer speed pedelec leasen als vervanger of aanvulling op je auto. Bovendien bespaar je op lange termijn op brandstofkosten, verzekeringen en belastingen. Met een actieradius van maximaal 260 kilometer, afhankelijk van het model, en de mogelijkheid om je fiets via je smartphone te beveiligen en beheren, is de Stromer dé slimme keuze voor woon-werkverkeer.

Ben jij benieuwd of een Stromer speed pedelec ook iets voor jou is? Kom dan langs bij Rullens Fietsen voor een proefrit, of neem contact met ons op voor meer informatie over onze lease-opties en ontdek hoe jij vandaag nog kunt overstappen op een duurzame en snelle manier van reizen.

Contact

© 2024 Rullens Fietsen. Alle rechten voorbehouden.


Stromer ST5 Pinion
Stromer ST5 Pinion speed pedelec De Stromer ST5 Pinion is een state-of-the-art Speedpedelec die de normen van elektrische mobiliteit opnieuw definieert. Met zijn geavanceerde functies en doordachte ontwerp biedt deze S-Pedelec een ongeëvenaarde rijervaring.  Krachtige SYNO SPORT achterwielmotor en super snel schakelen De ST5 Pinion wordt aangedreven door de SYNO SPORT achterwielmotor, waarmee snelheden tot 45 km/u mogelijk zijn. Met een vermogen van 850 Wh en een koppel van 48 Nm levert deze motor buitengewone prestaties, waardoor de fietser soepel en efficiënt door verschillende terreinen kan manoeuvreren. De Keuze voor een achterwielmotor is bewust gemaakt. Een achterwielmotor biedt aanzienlijk meer stuwkracht in vergelijking met een middenmotor. De krachtoverbrenging werkt direct op de achterwielmotor, waardoor er geen verlies is via crank, kettingwiel en ketting. Dit resulteert in een directe acceleratie en verbeterde algehele prestaties.Met drie verschillende ondersteuningsstanden en een speciale sportmodus kan de fietser de mate van ondersteuning aanpassen aan hun voorkeur en rijomstandigheden. Voor de ultieme persoonlijke rijervaring kunnen de motorinstellingen van de ST5 Pinion individueel worden aangepast. Dit stelt gebruikers in staat om de S-Pedelec af te stemmen op specifieke behoeften en voorkeuren.Uitgerust met het Pinion Smart Shift elektronisch schakelsysteem, biedt de ST5 Pinion een moeiteloze en nauwkeurige schakelervaring. Het schakelsysteem reageert snel en efficiënt, waardoor de fietser altijd de juiste versnelling heeft voor de optimale rijervaring. Veiligheid en gebruikservaring Stromer heeft niet alleen gedacht aan prestaties, maar ook aan veiligheid en connectiviteit. De ST5 Pinion is standaard uitgerust met ABS voor veilig remmen. Het Bluebrake anti-blokkersysteem herkent potentieel gevaarlijke remmanoeuvres en regelt automatisch de druk van de voorrem om blokkering van het voorwiel te voorkomen. Dit voorkomt dat het achterwiel van de grond af komt en zorgt voor verbeterde handling van de Speed Pedelec. De Stromer ST5 Pinion geeft nu ook akoestische feedback in verschillende situaties. Zo zijn er verschillende de geluiden te horen bij onder andere het laden, aan/uit zetten, maximale level en laag batterijniveau. Zo krijg je de ultieme gebruikservaring. Omni Connect In 2014 introduceerde Stromer 's werelds eerste volledig verbonden e-bike. Sindsdien is de connectiviteit continu geëvolueerd. Het cloudgebaseerde platform OMNI Connect integreert  moeiteloos met de Stromer. Zo bied de Omni Connect 3-voudige diefstalbeveilging:1. Elektronische Blokkade en AlarmWanneer de Stromer in vergrendelde modus staat kan er niet mee worden gereden. Wanneer een geblokkerde stromer een paar meter verplaatst wordt begint deze te claxoneren en gaat de verlichting knipperen. De motor is geblokkeerd.2.Waarschuwing dankzij mobiel netwerkWanneer de fiets te ver wordt verplaatst herkent het systeem dit als diefstal en wordt er automatisch een e-mail of sms bericht gestuurd naar de gebruiker.3. GPS plaatsbepalingVia de OMNI app is de fiets op elk moment te lokaliseren via GPS. Alle Stromer Speed Pedelecs met OMNI-C hebben een geintegreede simkaart en Bluetooth. De Stromer kan van overal via de app bediend worden, lokaliseren en de status ervan kan  geraadpleegd worden (lock/unlock, trip incl. resets, acculaadniveau, accu- en motortemperatuur, locatie, enz.). Onderhoud op afstand, diagnose door een dealer en updates kunnen gewoon over-the-air worden uitgevoerd. Indrukwekkend bereik en handige accufuncties Met een accuvermogen dat een bereik tot wel 180 km mogelijk maakt, biedt de ST5 Pinion niet alleen krachtige prestaties maar ook een indrukwekkende actieradius. De accu kan eenvoudig worden uitgeworpen met een druk op de knop, waardoor het opladen en vervangen moeiteloos wordt. De Stromer ST5 Pinion is niet zomaar een speed pedelec; het is een technologisch hoogstandje dat de normen voor elektrische mobiliteit verlegt. Met zijn krachtige motor, geavanceerde functies en doordachte ontwerp biedt deze e-bike een ongeëvenaarde rijervaring voor fietsers die op zoek zijn naar topprestaties en ultiem comfort.

 10.990,-

Stromer Smart 2.0 helm
Stromer Smart 2.0 helm De Stromer Smart 2.0 helm is de combinatie tussen stijl, veiligheid en innovatie. De ideale helm voor op de Speed Pedelec Veiligheid en innovatie De Stromer Smart 2.0 helm is gemaakt voor het fietsen op hoge snelheid. Dankzij de geïntergreerde lampen ben je zichtbaar op de weg. Wanneer je deze lampen met jouw Stromer verbindt heb je ook nog eens een remlicht. Ook zijn deze lampen bedienbaar via de app. Dankzij het MIPS systeem ben je zeker van de bescherming bij een mogelijke impact. In geval van een val geeft het noodsysteem een melding aan (wanneer verbonden). De helm is ook voorzien van het NTA 8776 keurmerk waardoor hij goedgekeurd is voor gebruik op Speed Pedelecs (45 km/h) Stijl De Stromer Smart 2.0 helm is gemaakt voor de moderne fietser. Dankzij het strakke design met voldoende ventilatie ervaar je de ideale fietstocht. De 500 lumen voor en achterlicht bieden voldoende licht om gezien te worden. Met een batterijduur tot wel 10 uur kan je altijd goed verlicht rijden. Via USB-C kan je hem binnen 3 uur weer volledig opladen. Optioneel is ook een schakelaar voor een richtingaanwijzer. Vragen of interesse? Neem dan contact op of kom langs bij Rullens Fietsen.

 279,-

Stromer ST3
Stromer ST3 Speed pedelecDe Stromer ST3 wordt gekenmerkt door haar connectiviteit. De fiets kan verbonden worden met de telefoon doormiddel van een handige app. Via de app kunnen de instellingen van de motor verandert worden en bovendien houdt de app de kilometerstand, prestaties en rijdagen bij. Deze instellingen zijn ook aan te passen op de handige kleurendisplay die mooi verwerkt is in het frame. De telefoon kan door een optionele telefoonhouder elegant op de stuurpen geplaatst worden. Door het SmartLock systeem van Stromer is de Stromer ST3 beschermd tegen diefstal. De fiets gaat automatisch op slot als de gekoppelde telefoon niet meer in de buurt is. Dan wordt de motor vergrendeld en kan er niet mee gereden worden. De motor kan ontgrendeld worden doormiddel van een pincode of via de gekoppelde telefoon. Als de fiets gestolen wordt dan komt de fiets in diefstal modus te staan en wordt er via 3G de locatie van de fiets verzonden naar de gekoppelde telefoon. Hierdoor is de Stromer ST3 extreem beschermd tegen diefstal.De Stromer ST3 komt met een krachtige Stromer SYNO Drive II achterwiel motor. De motor heeft een vermogen van 820W en een koppel van 40 Nm. Hierdoor kan de fiets gemakkelijk 45 kilometer per uur halen zonder dat u zwetend of uitgeput op uw werk aankomt. Doordat de motor in het achterwiel geplaatst is, komt er minder kracht op de ketting en tandwielen waardoor deze onderdelen minder snel slijten. Ook is de motor erg efficiënt doordat er geen onderdelen zoals ketting en tandwielen tussen de motor en de aandrijving zitten hierdoor is de motor erg krachtig ondanks een lage koppel . De achterwiel motor van de Stromer ST3 kan ook een gedeelte van de energie die vrijkomt bij het remmen terugleveren aan de accu. Daardoor is de motor extra efficiënt. De ST3 is verkrijgbaar in twee verschillende frame types: sport en comfort. Het comfort model heeft een lage instap en de zithouding is minder belastend voor de rug. Het sport model heeft een minder lage instap maar is daardoor nog stabieler in de bochten. Ook zijn er 3 verschillende sturen en 2 verschillende stuurpennen mogelijk. De stuurpennen Urban 5°/105 mm en Urban Comfort 20°/110 mm zijn standaard inbegrepen in de prijs. De Stromer ST3 komt standaard met gebogen stuur, recht stuur+€26, riser stuur+€36. Een riser stuur is een stuur dat omhoog komt. Een gebogen stuur is aan de uiteinden gebogen naar de bestuurder toe. De ST3 kan nog extra comfortabel gemaakt worden met een verende voorvork. De unieke upside down verende voorvork zorgt voor een strak uiterlijk en stabiel rijgedrag door extra torsiestijfheid. De meerprijs van de verende voorvork is €990. De ST3 komt standaard met een 814Wh accu wat zorgt voor een bereik tussen 50 en 150 km. De afstand is afhankelijk van bijvoorbeeld de buitentemperatuur en de motorinstellingen. Mocht de actieradius niet genoeg zijn, dan is er voor de fanatieke fietser een accu upgrade naar 983Wh mogelijk. De meerprijs van de 983Wh accu is €340. Door de 203 mm remschijven komt de fiets gemakkelijk tot stilstand zelfs op hoge snelheden. Ook het schakelen gaat moeiteloos door de XT/SLX derailleur versnelling. Ook is de ST3 erg comfortabel door de hoogwaardige ballonbanden van Pirelli . Hoogwaardig Ergon SFC 30 Gel zadel, maat S op het sportmodel maat L op de comfort uitvoering.Stromer FSA Gossamer 52 tands crankstel om de snelheden makkelijk vast te houden.

 5.999,-